Skriv för att söka

Stockholm

Invigning onsdag den 4 juli 2018, Kl 19:00 efter renovering av vår lokal i Tensta

svenskeritrean
Dela

Salam, Lokalen (Jalia) har sedan Eid al-fitr varit stängd för renovering. Nu på onsdag den 4 juli kl. 19.00 är det invigning av lokalen. Varmt välkomna med era familjer vi bjuder på fika // Svensk-Eritreanska Muslimer i Stockholm (Jalia-Stockholm)

ኣስላም ዋ ዓለይኩም ዋ ራሕማቱላህ ዋ ባራካቱ።
ሎካል ናይ ጃልያ ንምትዕርራይ ድሕሪ ዒድ ኣልፈጥር ተዓጽዩ ነይሩ ። ሕጂ እቲ ስራሕ ስለዝተወደኤ ንመመረቅታ ሻሂ ቡን ቁርስን ሓለውያትን ኣዳሊያ ንሮቡዕ ዕለት 04-07-2018 ስዓት 19፥00 ንኽሎም መንእሰያት ደቂ ኣንስትዮ ቆሉዑን ዓበይትን ብኽብሪ ትዕድም ፡ ብደሓን ምጹ/ ሽማግለ ጃልያ

السلام عليكم ورحمة الله كان مقر الجالية مغلق من بعد العيد للصيانة وسوف يكون الاستفتاح يوم الأربعاء الموافق 4/7 على الساعة السابعة باْذن الله نرحب بيكم جميعا شيبا وشبابا ونساءً ورجالاً واطفالاً في جالياتكم وسوف نقدّم لكم شاي وقهوة وحلويات مرحبا بكم